محل تبلیغات شما

تصویر قدیمی:

روستای پیرهادیان از چهار قشلاق تشکیل شده و به نام های "دوجناب ، سولی پیر ، کارگران و قلعه گونی " می باشد.
کشاورزی این  روستا ها بخاطر کوهستانی بودنشان در زمین های دیم صورت میگیرد و  مسیرهای سنگی و کوهستانی وجود دارد که عبور تراکتور را دچار مشکل میکند و ساکنین ناچار به کشاورزی با گاوآهن هستند. البته از قدیم الایام تمامی اراضی موجود در منطقه شخم شده و در فواصل زمانی مربوطه کاشته و برداشت میشد و این به دورانی برمیگردد که شوق زندگی و رقابت در این مناطق و مناطق همجوار فوق العاده بالا بود در این زمان این روستا ها نسبتا پر جمعیت بودند و اندک افرادی به سمت کلان شهرها مهاجرت میکردند در این برهه شغل دوم دامداری نیز رواج داشت  

اما با گذشت زمان و آگاه شدن مردم و از همه مهمتر عدم وجود شرایط شغلی و درآمدی مناسب موجب شد کم کم افراد به سمت کلانشهرها روی بیاورند و دنبال زندگی راحت تر باشند. با مهاجرت جوانان ، مردمان مسن و میانسالی در روستاها ماندند که دیگر رمق کار کردن در کوهستان را ندارند و این موضوع باعث شد کلیه دام های خود را فروخته و زمینهای کشاورزی دیم را رها کنند و با اندک زمینهای کشاورزی ماشین رو روزگار خود را بگذرانند.

در ابتدا اگر این روستا 300 نفر جمعیت داشت ، امروز 40 نفرجمعیت دارد و این حاصل عدم رسیدگی و عدم وجود مسیرهای دسترسی به شهرها و یا عدم وجود مراکز بهداشتی و درمانی بوده است. هر چند امروزه مسیرهای ارتباطی مهیاست و مراکز درمانی مستقر شدند ولی افسوس چه دیر.

اگر این اتفاقات زودتر رخ داده بود شاید بیشتر از 50 درصد افراد ماندگار بودند.

و هنوز کسانی هستند که حاضر به احیای منطقه از بین رفته باشند اما بشرطی که فرصت های شغلی مناسب در این روستا ها و مناطق ایجاد شود. و به جرات میتوان گفت که هنوز شاید دیر نشده باشد چرا که ، کسانی هم که ساکن هستند باتوجه به شرایط اقتصادی موجود قصد مهاجرت دارند.

 

باشد که این مناطق بازسازی شده و به وضع سابق برگردد و شور و شوق سابق احیا شود و از حجم کلانشهرها کاسته شود.

جمعیت روستا در یکی از ماه های محرم سالهای گذشته:

همانطور که از تصویر فوق پیداست :

شور حسینی و عاشورایی و اعتقادی از درجه بالایی برخوردار بود که در دهه محرم هر شب برای عزاداری و ی به مسجد می رفتند و در روز عاشورا و تاسوعای حسینی به همراه ی و دسته ای به سمت قبرستان روستا مشرف میشدند و انجا به عزاداری و ی و ادای نذر و حلوا می پرداختند و همچنین در این روز عزیز از روستا های همجوار میهمانان حسینی به همراه دسته عزاداری و ی به دسته ی این روستا ملحق میشدند و غوغا میشد .

البته امروزه نه این که اعتقادی وجود نداشته باشد و موارد فوق اجرا نشود ، اجرا میشود نه به صورت قبل؛ چون اجرا عزاداری حسینی متکی به همبستگی جمعی و خواهان عاشقان جوان است هر چند افراد مسن و میانسال این روستا در کمال عشق حسینی روزهای عزیز چون عاشورا و تاسوعا را به بهترین شکل ممکن برگزار میکنند اما تعدد جمعیت بسیار دخیل است.

 

با تشکر از توجه شما عزیزان 

صنعت موسیقی آذربایجان

روستای زیبای من...

شعر پیریدان اوباسی

روستا ,های ,، ,وجود ,سینه ,زنی ,این روستا ,ی ,در این ,و به ,به سمت

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

flybsicanfoots تست خودهیپنوتیزمی ،خودشناسی،روانشناسی James's notes ریتا موبایل______________Rita mobile phunctimaho کلاس کارو فناوری .... خانم ملیانیان دبیر کارو فناوری9 ،8، 7 سرزمین مهر rahnama ♥♥♥خدایا پناهم باش♥♥♥ efabrihel